راسخون : از سری همايش های حيات دوباره مرکز آموزشی "جامعه المصطفی العاليمه" با موضوع نكوداشت علامه محمدتقی مجلسی در مرکز تحقيقات و نشر معارف اهل بيت(علیهم السلام) اصفهان برپا شد.

به گزارش خبرنگار راسخون ، حجت الاسلام جعفر اسدی، رییس جامعة المصطفی العالميه اصفهان در این همایش گفت:در طول تاریخ بزرگانی مانند علامه مجلسی در عرصه علم و عمل ظهور کرده كه همه ما شيعيان بايد از آن درس بگيريم.

اسدی ، شناساندن علامه محمد تقی مجلسی و شناخت عرفان ناب شیعی در برابر عرفان های کاذب به جهانیان از اهداف برگزاری همایش حیات دوباره 2 است.

در ادامه اين مراسم حجت الاسلام فخار درباره علوم نامتناهي در مكتب تربيتي علامه مجلسی گفت: ويژگي‌هاي متعدد علامه سبب شد تا مكتب تربيتي شيعه احيا شود و علوم نامتناهي در حيات انسان به ثمر بنشيند و عرفان ناب شیعی، کاربردی، تجربی و مستدام بودن از ویژگی های مکتب تربیتی اوست.

وی اقدامات علامه مجلسي و ديگر علما در شناساندن اهل‌ بيت (ع) به مردم، سبب شده تا امروز عرفان ناب شيعي همچون آفتابي در مقابل سايه‌ها بدرخشد و مجلسی عنایت و توجه خاص به اهل بیت (ع) داشت و در طول عمر خود به نشر احادیث اهل بیت(ع) پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام دکتر "حسين کلباسي اشتري" با ارائه گزارشي از وضعيت مقبره علامه مجلسي اعلام کرد: فضاي مقبره اين عالم که بيش از بسياري ازامامزادگان زائر دارد با مشکل کمبود فضا مواجه است و بايد توسعه يابد.

وي افزود: بنا بر فتوايي که عموم علما و مراجع در اين مورد خاص صادر کرده اند اگر نبش قبر صورت نگيرد مي توان خود قبر را برداشت و تغيير مکان داد.

شتري اضافه کرد: پژوهشکده علامه مجلسي با هدف احياي انديشه هاي اين عالم بزرگ و انتشار آنها در جامعه بايد تقويت گردد.

فقيه و محدث برجسته علامه ملا محمدتقي مجلسي در سال 1003 هجري قمري در اصفهان به دنيا آمد. پدرش ملا علي مجلسي فاضلي دانش دوست بود و خود از راويان احاديث اهل بيت عليهم‌السلام به شمار مي‌آمد.

مرحوم مجلسي از سال 1040 به بعد از مدرسان ممتاز حديث و فقه در حوزه معتبر اصفهان به شمار مي‌رفت و به تدريس اصول، فقه، تفسير، کلام و رجال اشتغال داشت.
/2759/

 


جذب خبرنگار افتخاری